SıLa FaN SiteSİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama
 
 

Sonuç :
 


Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» meraba..:)
Mantar Kurabiye  Icon_minitime1Ptsi Tem. 01, 2013 11:15 pm tarafından Dogu_kan

» Sıla'nın Video Klipleri
Mantar Kurabiye  Icon_minitime1Paz Tem. 10, 2011 3:37 pm tarafından SıLaqoLiCk

» Aslı Enver
Mantar Kurabiye  Icon_minitime1Çarş. Mart 23, 2011 6:43 pm tarafından sıla-sonay

» 9 Mart 2011 Tarihinde Bursa'Da Yapılacak Olan Sıla İmza Günü Ertelenmiştir..!!
Mantar Kurabiye  Icon_minitime1Çarş. Mart 23, 2011 6:31 pm tarafından sıla-sonay

» Ulker Bolero
Mantar Kurabiye  Icon_minitime1Perş. Mart 17, 2011 5:47 pm tarafından Tüliş

» Sıla-Ankara Konseri
Mantar Kurabiye  Icon_minitime1Perş. Mart 17, 2011 5:20 pm tarafından Tüliş

» Bu Akşam :Eurovision Şarkımız Açıklanıyor
Mantar Kurabiye  Icon_minitime1Çarş. Mart 16, 2011 3:30 pm tarafından !!..>> Sıla <<..!!

» 08 Nisan 2011 - İzmir Konseri
Mantar Kurabiye  Icon_minitime1Çarş. Mart 16, 2011 2:56 pm tarafından !!..>> Sıla <<..!!

» Sıla Almanya Konseri
Mantar Kurabiye  Icon_minitime1Çarş. Mart 16, 2011 2:51 pm tarafından !!..>> Sıla <<..!!

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Mart 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Takvim Takvim

Kimler hatta?
Toplam 3 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 3 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 109 kişi Çarş. Ağus. 02, 2017 8:27 pm tarihinde online oldu.

Mantar Kurabiye

Aşağa gitmek

Mantar Kurabiye  Empty Mantar Kurabiye

Mesaj tarafından KeLeBeK Salı Ekim 26, 2010 8:49 pm

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler
1 paket margarin
2 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı şeker dilerseniz 3/4 su bardağı şekerde koyabilirsiniz.
400 gr. mısır nişastası (2 paket)
Yeteri kadar un
2 yemek kaşığı kakao


Yapılışı
Yağ, yumurta, şeker iyice karıştırılır, içine kabartma tozu, un ve nişasta ilave edilerek hamur elde edilir. Hamur ceviz büyüklüğünde veya daha küçük yuvarlanabilir. Yuvarlandıktan sonra ağzı kakaoya bastırılmış şişe ile hamur üstüne bastırılarak mantar şekli verilerek tepsiye dizilir. Normal sıcaklıktaki fırına(170 derece) atılıp beyaz kalacak şekilde pişirilir.

Püf noktası: Yağ yumurta ve şekeri mikser ile krema gibi olana kadar karıştırmalısınız. Böylelikle kurabiyenin yüzeyi pürüzsüz olur ve kurabiyeniz ağızda dağılır. Nefis bir tarif

Afiyet OLsun....
KeLeBeK
KeLeBeK
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 361
Kayıt tarihi : 25/06/10
Yaş : 29
Nerden : İstanbul

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz